expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Sunday, March 13, 2011

I AM NOT



assalamualaikum..


''i am not a photographer,i just have an overpriced camera''
ayat yang terbaik untuk describe myself.Kalau nak diikutkan,aku memang minat bidang fotografi..tapi just minat macam tu je la.Hobi masa lapang agaknya.
Apapun,lomography memang best,cuma tak berkesempatan menerokainya lagi
;)NUR HAIFA

2 comments:

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..