expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Sunday, April 10, 2011

FEVER

ASSALAMUALAIKUM..


so how was your day?aku macam tak berapa nak sihat tapi still boleh menaip di sini.haha ye la,dah lama rasanya tak post entri baru.

harini nak buat kelainan sikit untuk entri kali ni.no FULLSTOP.[ok,if I am a student now,my ''cikgu bahasa'' will get angry and for sure the mark for language will be ZERO.]


ok semalam as u all tahu kat ''IPOH PARIT''[eeerr,I means IPOH PARADE] kan ada program KARNIVAL MARA tapi aku tak pergi bukan sebab tak ada masa tapi aku lebih suka buang masa kat ''JAYA JUST GO''[I means,jaya jusco..('',)

actually aku dah pergi melawat karnival tu masa hari jumaat even aku tahu hari jumaat tu everything tak start lagi yang ada hanya booths IPTS well aku pergi dengan kakak la dah dia je yang sudi teman aku '[sob ,sob, sob] jadi kitorang pun duk ''langut'' makan kat MARI BERAUN[I means marrybrown,hehe]



jalan sana jalan sini aku ajak akak singgah SPPEDY[xsalah eja dah] beli satu kotak ada 20 keping cd korea yes seronok tak terkata aku beli cerita tu tajuk dia ''MY SISTER IN -LAW IS 19'' xsabar nak habiskan cerita tu


jalan punya jalan esoknya aku kakak dan adik pergi la mengeluarkan peluh kat LANE 18 bowling yang aku rindu oh sebenarnya kami tengah membuang masa sementara tunggu wayang yang start pukul 5:40 pm

firstly,i want to watch sucker punch,well that movie kinda got so many fans so the seats already full

aku tak nak la jadi insan kerdil dalam cinema tu sebab kena tengok movie macam tengok gergasi kat depan mata or mcam tengah pandang bintang di langit malam mendongak




the only choice we have MOVIE CUN

yeah so sambung semula ke tempat kejadian di ''perbowlingan''

main macam loser sebab kami ni juara baling kelapa bolehlah


ok dua-dua game tak best nak try jadi macam ratu bowling negara hanya angan semata-mata




then pergi pula masuk kat taman hiburan ada tempat untuk main netball tapi masalahnya game tu dipelopori oleh budak-budak so aku yang dah terlanjur beli token terpaksa buang je token dalam tempat ambil hadiah tapi aku dah tertipu bila benda tu saja mengada taknak bagi hadiah bear yang ada dalam cermin tu kat aku





sedih dan kecewa kami keluar dan berdiri depan pintu gerbang besar nak beli popcorn

aku terdengar macam ada orang panggi nama aku ye la telinga aku ni telinga lintah tapi kakak caap mana ada orang panggil aku aha aku sedar la baru je jadi blooger tapi tak mustahil la ada peminat yang suka baca blog aku ni kan

perasan je lebih ok sambung balik



bila dua kali nama aku kena panggil

sah-sah ada peminat aku kat sini

ya muka tu macam familliar oh annis rafeeqa dan miezah ghani

mrsm lenggong yang pernah jadi warga kepala batas dua tahun lepas


so well happy dapat jumpa dorang aritu aku jumpa miezah dekat karnival and annis kat kinta city tempat belajar memandu


and harini ada jodoh jumpa lagi

dunia ni kecik je kan


pastu sembang-sembang dan masa untuk movie pun dah nak start kami bergerak la ke bilik 5

cerita memang best untuk orang yang tengah sedih macam aku yeah sekurang-kurangnya aku tergelak la tengok si ''kembang'' kena make up, si wartawan meletops, si kuntum dengan

luna latisha,sawah padi dan klcc,yes aku boleh tergelak untuk 2 jam itu



akhirnya

cerita tamat dan perut aku lapar pergi beli roti beli 3 free 1 so aku makan roti tapi tak makan pun sebenarnya aku ambil sosej dalam roti tu je:)



balik rumah ibu tercinta masak piza:)

yay dah lama tak makan satu family dan harini kami makan bersama


okey dinner malam ni:)

i got dinner?haha




lastly,tengok tv dan sembang-sembang serta time to sleep

solat jangan dilupa



:)



dunia kita cari,akhirat lagi la kene cari

supaya bila mati tak sendiri

ada bekalan pelindung diri

tak delah menyesal bila mati

sebab kat dunia tak sedar diri

joli sakan sana sini

macam la hidup ni lama lagi

sedangkan lagi setapak je nak pergi


==!




No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..