expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Wednesday, September 21, 2011

Sahaja part2.

#IF I DIE YOUNG-#


Sudah berkali aku membaca,berkali itu juga hatiku terasa hampa.

Ala,aku bukan gadis sastera.Aku cuma nak berkata-kata.

Tapi malangnya,setiap kali aku selesai menaip,aku padam semua yang aku telah taip.
I'm stucking.



Better Im just praying for you from here and see your cheerful face there.Somewhere there.Yes,I'm talking about you.
You know who you are.
Merantau kat negara orang,jangan lupa kami disini.
Kawan,saya cuma nak bagitau:I'M PROUD WITH YOU.
I'm just too shy to voice out.
Dearest my friend,
Thanks to ALLAH for giving chance for us to spend times together in MJSC KB.



p/s:I'm just starting to say good bye to you
but suddenly you offline.

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..