expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Wednesday, October 26, 2011

Hang Out.

Assalamualaikum.

Lokasi: ruang tamu.
Jam: 10.47 malam
Aktiviti: baru lepas minum milo kat mamak.



Setelah bertahun tak jumpa.Aku jumpa juga dengan Opie.One of my besties.Oh ya,dia dengan
D-SIM dulu kawan baik aku time kat sekolah.HAHA.
So,pagi dalam pukul 11 pagi macam tu,aku,kakak dan adik bertolak ke UTP.
Ambil Opie.
Jusco la lepastu kitorang lepak.
Tengok movie dan bowling.Then,terserempak dengan Ezzaty,kawan baik aku jugak.Adam dan Ammar.
Best la dapat jumpa kawan kawan lama.



Then,dekat pukul 6.30 petang balik hantar Opie.Hujan sangat lebat.
Aku pun dah risau kalau kalau guruh.
Akhirnya samapi juga kat UTP.Sempat la meronda dalam UTP.
UTP cantik .The mostly part yang aku suka,landscape tasik and bangunan Canselor .
Sesuai untuk photoshot .
:)


Balik tu ingat nak singgah rumah Mak Cu.Tapi sebab hujan,so tak jadi la.
Balik masa nak hantar kakak kat rumah sewa dia,kitorang lepak berdua.
Banyak yang kami sembang dan bualkan.
Aku dan kakak.
Aku rasa ,kami makin matang.
Bnayak kami bualkan.
About freinds,family and about us.
Kami order Milo ais.
Duduk kat sudut restoran Mamak.
Time hujan dah makin reda.
Aku pun mula berkata-kata.
A lots of thing yang aku tak mampu nak share dengan kawan kawan aku.Aku cerita kat dia.
Sebab,dia faham aku.lebih dari korang faham aku.
Dan aku rasa korang pun pernah alami apa yang aku rasa sekarang.

-real friend to be trust on-

p/S: tired

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..