expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Monday, October 24, 2011

UNKNOWN MESSAGE PART2.#

Seperti korang semua tahu,ini unknown dah lama text aku.
Ah,diamkan saja!
BIAR lihat setakat mana duit dia nak bazirkan.masa nak dia rugikan.
Aku?kan skema kan,makanya aku buat style skema aku la.
NO REPLY!


Unknown: "Hope u ok..."
Aku: buat tak tahu je.Baik aku tidur.

2hari lepastu,
Unknown:" Askm.."
Aku: tak reply pun.jawab sini je sudah.xperlu reply kot.

beberapa hari lepastu , he sent a new message,
UNKNOWN:"Diam je..hope u fine n ok..."
Aku: aku tak reply.

dah seminggu lepastu,aku dapat mesej lagi,
UNKNOWN:"Askm ..eh diam je..siht?"
Aku: again,no komen

Lusa tu,bila aku dah sampai Perak,
Unknown:"Askm..hope ure fine n ok.."
Aku:jeling skrin cellphone dan sambung tidur


aku takkan sesekali reply.
Khabarkan sahaja padanya,aku ini bukan siapa siapa untuk dia mesej.
Ah,engkau.
Kenal aku pun tidak jauh sekali aku.
Aku pun tak kenal diri sendiri kadang kadang.
Aku tak kenal kau.Kau tak kenal aku.
Lagi menakutkan,kau dah kahwin?
huh?
mencegah tu lagi baik dari merawat.-.-''
pehhh,ayat dalam karangan fakta 250 patah perkataan tu.
ke"skema"an terserlah.!

p/s: handphone bukan kawan baik aku.-.-''

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..