expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Tuesday, November 8, 2011

Alahai.Like Punya Pasal.

Assalamualaikum.=)

Lokasi: Atas lantai ,tepi almari.
Jam: 3.46 pm.
Aktiviti: Baru lepas makan kek birthday Adik.




Alkisah.
Aku ada crush kat sorang mamat ni.
HAHA.
Ini baru je berlaku, tapi tapi tapi...

nak tau sebab apa?
Sebab, dia like semua status aku.
Tak cepat, mesti lambat.
Tapi dia still akan LIKE.

Aku ingat dia pun like kat aku la,
EHEHEHE.
mesti korang nak cakap aku yang over,

so what?
ada aku kisah?
:p
aku bukan nya over,just aku nak cakap yang benda like tu means nothing ok?
so,no crush at all.

Lastly, yang tak boleh tahan tu,
tadi bila aku tengok page dia,
ramai yang komen macam ni:

"eheh,kau memang suka like semua bende kat feed news stories tu ke?"
and
"ala kau semua status orang kau like"
and
"thank you kerana like semua statement aku"
and paling tak boleh bla,
"ehe,aku tau la ko ade hati kat aku.kan?kan?"

HELLLOOOOOOOOOOOOO
Wake up girls,!
Ingat , itu bukan sebab dia like,
dia menge"LIKE" sebab dia:
1.bosan,
2 . beradab,
3. mesra,
4. menjaga hubungan sesama makhluk,
5. mahu popular,
6. suka button like,
OH,SEBAB UTAMA: FB TAK ADA BUTTON unlike~!
KALAU ADA unlike punya button,for sure dia akan jadi orang yang selalu unlike statement korang!

ahahhaha


Paling tak boleh bla,bila aku tengok page kawan tu,10 orang yang tulis kat page dia,7 daripadanya ialah orang yang sama!
whats the point??:P

so,korang pun mesti ada pengalaman yang sama macam aku kan?
*senyum senget,mata ke atas,*

P/S: betullah,perempuan ni ada 9 emosi,
1 akal,



2 comments:

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..