expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Monday, November 21, 2011

Bola.


Ok fine.
Ini entri tak puas hati.
SILA STOP BACA AYAT SETERUSNYA JIKA ANDA BUKAN PEMBACA TEGAR BLOG INI.


Aku rasa macam nak gugur jantung bila dengar orang jerit-jerit kat kedai depan sana.
Boleh dengar sampai sini.
UNFORTUNATELY,
aku tak dapat tengok.
Kaki lenguh.
Demam.
Tidur sekejap.
Bangun bangun.
Makan Sup Sayur.
Tengah hirup sup.
slurrrrrrrrrrrrrrpppppp.

*orang menjerit(jantung nak gugur)!!!!!!!!



SCENE2#
lepas makan,
Lepak sambil sembang kat ruang tamu.
Gelak-gelak.
Start buat cerita.
baru nak gelak....
*orang menjerit(jantung nak gugur lagi)!!!!


SCENE 3#
lepas sembang,
basuh mangkuk,
tengah basuh,
tangan licin dengan sabun.
baru nak cuci....
*orang menjerit(jantung nak gugur)!!!!!!!!!!!!!

SCENE4#
kemas barang,
masuk bilik,
online,
rasa nak lena,
baru je nak lelap.......
*orang menjerit(seriously jantung aku dah gugur ke hah?)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



p/s: Malaysia menang,
aku JELES xdapat jerit sorak pekik lalak dengan family tengok bola.

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..