expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Tuesday, November 15, 2011

Crush.


Assalamualaikum:)


Happy gile.
Budak yang aku pernah minat dulu tu post kat page aku!

Ok fine.
Dia anggap aku kawan, tapi aku yang over over.
HMM.
Ok,I am the secret admirer of him.

Hati perempuan.................................................


p/s: erghhhh!I try to resist this kind of feeling.

2 comments:

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..