expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Tuesday, November 22, 2011

Minggu Pertama Semester 2.

" SEGALA URUSAN AKU URUSKAN PERGANTUNGAN PADA PENCIPTAKU"


Semester 2 dah bermula.
Jadual kelas pun masih berterabur.
Tapi setakat ni dah jumpa 3 oran lectrurer.

Sorang tu namanya Puan Maslita.
ok buat julung kalinya ada lecturer yang suruh hantar mesej kepada kawan,
untuk jawab soalan dia.
Seriously, aku rasa beliau ada style mengajar.
Beliau ajar subjek yang berkaitan struktur data.
Sekali imbas, muka beliau macam Puan Hajah Kamaliah masa ajar KH dulu. form1-3.



Sorang lagi ,
aku tak tahu nama penuh,
Tapi kami panggil Mr.Zul.muda lagi.
Ok, ada style juga beliau ni.
Psikologi skill yan tinggi aku rasa.
Tabik spring.
Then,beliau mengingatkan aku pada the best teacher aku masa darjah 6.
Cikgu Happyza.
kenal x?


Sorang lagi,
aku lupa nama.
Tapi beliau dipanggil,Dr.Utama,
Beliau dari Indonesia.
Umur 29.
Beliau biasa-biasa.
Baru first class, so aku tak tahu sangat style beliau.



Apa pun, lecturer semua memberi first impression yang baik.
Hebat.

p/s: aku mementingkan first impression,dan
last impression.





No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..