expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Wednesday, November 2, 2011

Myspace.






Korang kenal dengan Nicolai keilstrup?
Tak kenal?
Ha,dulu aku minat juga lagu dia dan selalu komen kat page myspace dia,
sehinggalah satu hari tu dia hantar comment kt page aku,suruh tengok lagu baru dia.
Gembira hatiku tak terkata.
Alah,kalau bukan dia yang hantar ,maybe PA dia.Ahh ,peduli apa aku,yang penting aku dapat komen dari dia:)
Myspace myspace.


p/s: skarang ni aku tengah tunggu ,
nak tengok keruntuhan zaman FB sebagaimana zaman keruntuhan myspace!.
roda berputar ,right?


2 comments:

  1. hahaha.lawak laa fa :)
    tp tu laa pengalaman dkomen kan??hhuhuh

    bahagian 'p/s' xbole bla... ^^

    ReplyDelete

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..