expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Sunday, November 6, 2011

Sekitar AIDILADHA:)




assalamualaikum:)

Semalam, aku dan family telah ke majlis REUNION SYS BATCH 1982.
Walaupun dah 29 tahun terpisah,tetapi aku dapat lihat ikatan ukhwah terjalin tetap utuh.
MAY ALLAH BLESS YOU ALL,SALAM AIDILADHA.


P/s: bila tengok majlis reunion sang veteran,
maka aku plan untuk reunion with my ex-batch!

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..