expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Thursday, November 10, 2011

Silence.


Assalamualaikum:)

Amaran AWAL: Post entri hanya untuk mereka yang suka membaca,



Pagi-pagi,
bangun pagi,usai Subuh, terus ke sekolah hantar adik.Lepastu beli sarapan.Disebabkan aku suka (sepertimana sukanya korang bila tahu esok raya) bihun,maka aku punya sarapan utama,ialah bihun.Beli kat tepi Pengkalan Gate tu je.

Tengahari,
training main chess,
King,Queen,Castle,Kuda,Bishop.
Ahhh,asyik kalah (sepertimana tumpasnya Thailand ketika berlawan dengan Malaysia:p) bila main chess.

Petang,
pergi ke Ipoh Parade,
Beli hadiah adik.
Baju ELMO.
pffftt(ayat atul,hehhe),
Elmo,hmm dulu aku tahu pasal SAILORMOON je.
-.-'

Malam.
Aku online.
Malas nak tegur orang .
Takut mengganggu,seperti mana terganggunya korang bila dengar bunyi bising time tengah solat.
Aku baca status orang.
Aku tengok status aku,ahh malas(malas macam mana korang malas nak ambil remote atas meja)nak update.
Better diam kalau tiada apa untuk dikatakan.


p/s:
if u dont understand my silence,
how will you understand my words??

2 comments:

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..