expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Thursday, November 17, 2011

UPSR.

Assalamualaikum.

Lokasi: atas kerusi.
Jam: 1.10 petang.
Aktiviti : baru lepas dengar azan Zuhur.


Apa khabar semua?Ha, semua baik kan?tapi aku tahu la ramai yang tengah dalam mood yang tak diketahui sebab semua dah nak start sem 2 untuk diploma,untuk bodak poli plak dah nak cuti, budak UPSR pun.:p

Cakap pasal UPSR, macam mana dengan adik-adik,adik sedara, adik angkat, adik sepupu,adik kawan kepada kawan,anak saudara punya result UPSR semalam?
OK?

kalau ok, bolehlah berkira-kira untuk melanjutkan pelajaran ke boarding school pula.
Ok, adik aku pun ada juga mbil UPSR.
disebabkan banyak bermain-main dan masih dalam mood budak-budak,
dia dapat 3A 2B. :)
Syukurlah.

Teringat pula aku masa UPSR dulu.
Aku target 4A 1B.
Bila result keluar aku dapat 4A 1b.
Ok, senyum sebentar dan masa tu aku cakap kat diri sendiri:

"apasal la aku tak target 5a...........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah",

see?
lumrah manusia, ta pernah puas dengan apa yang dia ada.
Kurang yakin dengan kemampuan diri.
Kesian betul.

So, naik sem2 ni aku yakinkan diri untuk dapat banyak ilmu.
InsyaALLAH.

Perggh,sempat lagi aku update blog walhal malam ni dah nak bertolak naik bas.

p/s: tuntut ilmu pun jihad juga.
even tak dapat jihad macam para sahabat Nabi:)

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..