expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Monday, November 28, 2011

Why?



Tadi bila aku online facebook,
berlambak-lambak status cintan aku tangkap,
Haishh,
Hujung tahun, pangkal bercinta agaknya.

-.-'
Ada sorang hamba Allah tanya aku,
"wey, kau kalau suka orang , kau suka type yang macam mana?".

Terdiam kaku aku.
Tak pernah pula aku terfikir.
Sangka aku suka itu satu yang realistik.
Satu yang terfitrah akan semulajadi.
Satu yang alirnya dari hati.

Tak gitu?




aku bila dah suka, aku akan suka.
Aku tak punya type.
I'm not.
sebab tu bila orang tanya,
aku jawab :" entah".
dengan mimik muka macam muka mr bean yang tak bersalah.


Just maybe,
sekarang bukan masa untuk semua itu.
Aku kawan memang ramai,
tak tipu.

Tapi,
kadang-kadang, aku susah nak masuk dengan certain orang yang suka judge orang tak tentu hala.
Aku anggap semua kawan, no doubt.

So, sila faham aku, sebab aku pun manusia biasa.
Ada cacat yang tercela.
Tak sempurna hati , peribadi.


*renung ke luar
*tingkap basah dengan titisan hujan.


p/s: serba salah juga bila
aku tak reti jaga hati kawan.



No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..