expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Saturday, December 3, 2011

Deactivate.

Assalamualaikum:)




Mula-mula aku pun tak suka.
Aku deactivate facebook.
Salah satu cara aku untuk tenangkan fikiran yang siang malam asyik online.


Aku harap bila dah tak involve dalam facebook, aku lebih tenang.
ok, good bye facebookers.

Dan sekarang aku sedang bergiat aktif meneruskan penulisan novel online aku.
Tak sabar nak habiskan :)



p/s: Proses penghijrahan aku,
jauh diri dari lagha dan sia-sia.


2 comments:

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..