expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Saturday, December 3, 2011

Satu Hari Suntuk.

Assalamualaikum:)

Lokasi: kat tepi dinding.
Jam: 1:10 petang
Aktiviti: relax .

Hi semua . Anda sihat?
Haha. Aku yakin semua sihat, kalau yang tak sihat tu banyak2 sabar dan berdoa:)
InsyaALLAH, usaha makan ubat ok?

Semalam, pagi -pagi aku dah ready untuk sesi BIDAN TERJUN.
haha. Aku kena ganti Mia yang sepatutnya lawan badminton hari Sabtu.
Bertempat di Kompleks Sukan Batu Berendam.
Aku, Teha , Amal pergi sana naik kereta seorang kakak yang dah mempunyai dua orang anak.
Muda lagi.
Dengar cerita, kakak ni kahwin awal semasa menuntut di Australia.


Alhamdulillah, bertambah lagi umat Nabi Muhammad :)



So, pukul 9 pagi lepas daftardan briefing, we start the game.Perrghhh!
Semua yang main memang pro.
Kitorang ni je yang hingusan.
Umur yang lain semua dah 20 above.
Ah, nevermind.Age is not everything right.

Lawan dengan 3 kumpulan.
First session with Kak Zaitun and her chinese partner.
Then, next session with the twins,Shahidah and Syahirah ,19 tahun.
Last session with two sisters, chinese.Kinda had the best game with them.

Just have a new experience la.
Dapat sijil, tapi disebabkan kami balik awal, (malas nak tunggu lama2, dah kalah la) maka sijil tu tak sure la , maybe nanti kakak tu bagi nanti:)

Balik dari game,time dalam kereta, sempat kami berusrah.
Aku prefer lagi usrah macamni, santai je.
Ada dulu, ustazah Che Som pernah cakap,
kalau nak dakwah ni banyak cara.
Tak semestinya formal.
Aku pun rasa macamtu, sometimes bila usrah yang terlampau formal , aku cepat boring. Dulu la masa kat maktab dulu.

So,aku prefer usrah itu disantaikan.
Sesiapa yang bertanggungjawab sebagai Naqibah or Naqib, aku cadangkan ke"SANTAI"an itu ditinggikan:)

Petang tu, aku ,Amal, Fatin dan Afifah ke Jusco.
Then terserempak dengan Zaki dan Izzudin,budak fakulti aku.
Terrserempak dengan Suhaili kat Burger King.
He is my classmate.


Cite ombak rindu,memang memukul perasaan aku.
ALAHAI.
Ada orang kata senyuman Maya Karin begitu ikhlas,
dan ternyata, it is :)

Gambar untuk semalam akan aku masukkan kemudian.
p/s: Badan semua sakit-sakit.
Jalan sehari suntuk.




No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..