expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Friday, December 9, 2011

Soaring Saturday.

Assalamualaikum.:)

Hi,how was your breakfast?
Nothing much for me here.
I am alone.

Amal dah keluar pagi-pagi lagi untuk pergi trip dengan fakulti dia.
Si Fatin pula dah kelam kabut bersiap untuk projek APK dia.

Seriously aku bosan.
Pastu baru aku teringat baju aku.Baju -baju aku.
Tak basuh lagi ni.
Waaa.

Aku cadang nak basuh baju dulu, then nanti kemas bilik yang dah macam ape dah.Well, orang "rajin" memang camni.-.-'
Petang maybe nak pergi JUSCO.Tapi, tak tahu cerita apa yang menarik kat Jusco minggu ni.

Tadi masa aku tengah bangun tidur, aku check handphone, ada beberapa mesej, ok ada 2 je.
Satu dari Stalker terhebat aku(dia yang cakap.hahah) and lagi satu dari Unknown.
Ingat tak unknown yang aku cerita dulu?

Ok, since mesej Unknown ni dah bertambah pelik.Maka aku memang tak balas sejak hujung sem yang lalu.
Tapi aku dengar handphone kita ni boleh didetect ada kat mana.Macam friend finder application guna handphone tu.
BETULKE???????????uiiiii, gile lah macam tu.

Aku bukan apa, aku risau je.
Sebab, macam - macam boleh jadi kan?
Tapi tak pe, aku kan perempuan yang gagah lagi perkasa.Hahahah.
Silat pun tak tau-.-'
TAK PE,aku ada save nombor 991 untuk kecemasan.


p/s: Kan bagus kalau dapat makan
nugget tempura.Tetiba-.-''''

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..