expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Monday, December 12, 2011

Tough Day.

Assalamualaikum:)

Penat dah harini, satu hari suntuk aku bersekang mata.
Assignment dah dapat, mini project pun dah dapat, apa lagi eh?
Oh, esok ada "showcase".-.-''

Tadi pagi Atul bagi ole-ole.
Thanks Atul.
Nak tau Atul bagi apa?
Esok aku upload gambar.Haha.

Untuk malam ni:
Malam ni, penat aku berlatih dengan Kak Long, Nad, Wani, dan Khaty untuk Technical Communication esok.

Harap semua berjalan lancar uiiii.
Sorry ah, harini tiada cerita menarik selain daripada aku tertarik kat sorang mamat baju merah tadi kat kafe.
hahhaha,ok just kidding and bubling.-.-''
Ni la jadi bila aku dah ngantuk.

Dan harini aku terfikir untuk beli gitar.
For what?Ade la.
So siapa reti main gitar, or ade gitar, boleh tolong bagitahu aku?
OK, baru aku ingat pakcik aku , nak try tanya dia la.
Area sini mana nak cari kedai gitar terdekat eh?



P/S: LAGU sekuntum sepi by V.E is playing on.

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..