expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Thursday, June 7, 2012

Bila Aku Balik Kampung.

Assalamualaikum:)

Aku selamat sampai di kampung sementara nak balik Melaka pada hari Ahad ini.

Ya, dah berada di kampung.
Macam2 cerita lalu terbahagilah 3 kelompok:

1)Kelompok tahap veteran.
Aku pelan menyelinap duduk2 di antara mereka.
Baru je nak panas punggung ni, aku dah gelak terbahak-bahak , ops, gelak sopan yeewww.
ok, fine, bab gelak aku fail.Aku gelak dasyat kot.-.-'
Bila makcik2 aku bukak cerita mereka, aku rasa seperti umur aku dah meningkat kepada 35 ke atas dan telah  berada sekali pada zaman 80 an mereka tuuuu:P

2)Kelompok muda mudi.
Ini sebaya-sebaya aku.
Hidup dalam dunia sendiri.
Handphone tak lekang dari tangan.Sekali -sekala menolong ke dapur.
wahahhahahaha.

3)Kelompok geng boboiboy dan angwy berkkkkkk.
Yang ini , memang moden.Mereka punya kerja sehari-hari ialah,
bangun tidur, makan, mandi sama-sama, tengok katun dari pagi sampai malam,
main beskal fixie sampai jatuh tergolek masih tak nangis lalu menayangkan gigi2 yang tak cukup sambil mengayuh beskal ibarat sedang berlumba di sukan SEA .
hahahhahhahhah
*hidung kembang kempis*
mereka sangat hyper aktif dan mereka mempunyai teman imaginasi yang betul2 wujud seperti
kucing - kucing .
Mereka ini tidak habis2 bercerita tentang boboiboy, kampung boy, tom tombak,
serta paling dasyat : ANGWYYYYY BERRKKKK.

Sekian.

p/s: garu dagu,
hmmmmmmmmmmmm

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..