expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Thursday, June 14, 2012

Ini Pesanku, untuk hawa:

Assalamualaikum :)

Bila patah hati ,
kau nangis la seribu kali pun tiada guna.
Kau potpetpotpet kat status fb pun tiada guna.Tiada lagi guna.
Baik kau pergi ambil air wuduk,bentang sejadah, solat.Lepastu kau mengadu kat PENCIPTA kau puas-puas sampai kau rasa air mata kau dah tak ada sampai kau kena guna eye more bagi mata kau ada air mata.
Agak-agak kau dah lega, better kau pergi tidur.Mana tau kau mimpi dapat jodoh?
Kan?
Wey, control sikit la emosi.
Aku ni tak suka berkias, tapi tak tahu kenapa,
aku suka sangat guna ayat ni,

"BUNGA BUKAN SEKUNTUM, KUMBANG PUN BUKAN SEEKOR."

Dengar kata aku ni,
lelaki ni kadang2 dia boleh jadi yang paling setia dalam bercinta, tapi boleh jugak jadi yang paling rambang mata dalam bercinta.
Aku rasa laki kau tu kategori yang kedua tu la.
Semua perempuan dia nak try.Dia ingat dia hot sangat?Dia tak sedar lagi tu. Takpa2 hidup ni ada karma dia beb.
Sorry la kalau entri aku tak chill langsung.Persetankan.Dan ya, aku rasa bagus pun kau single.Biar kau rasa macam mana life single. Sangat mengujakan.Tenang beb. Tiada siapa kacau hidup kau.
Time ni kau patut dekatkan diri dengan ALLAH.

Tahu sebab apa?
Sebab dia sedang menyediakan seorang ADAM yang terbaik buat kau.
Percayalah.


p/s: Kalau dah patah hati sangat, 
suruh mak kau tolong carikan jodoh.Habis cerita.

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..