expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Monday, June 25, 2012

Isnin Ini , Satu Keluhan Tanpa Sengaja.

Assalamualaikum.:)

Lokasi: kat atas lantai.
Jam: 10:22pm
Aktiviti : revision untuk subjek OS.

Hari yang terseksa.
Ya, pagi-pagi dapat group 2 orang je.Group lain semua 3-4 orang.Nasib baik la Ridzuan tu aku kenal.Well dia blogger jugak.Seorang yang cool. Heeeee , Ridzuan aku promote kau ni T__T.


Tengahari, time nak hantar sketchbook, aku memang ada sketchbook tapi sangat besar. BESAR.
So, aku decide nak hantar kertas macam tu je.
Tapi bila tengok orang lain hantar guna buku sketch, so aku decide pegi binding dulu.
Habis binding pergi lobi.
Ada Hadi yang dah ready tunggu.Dia jenis hardworking jugak, selagi kerja tak siap tak pergi makan.
Maka, sementara tunggu Miss Sera, dengan harapan dia ada.(sebab aku sangat mengharapkan dapat minta dia terangkan kesalahan aku yang memang salah tu).
Well,plan goes well. I meet with Miss Sera and told my problems.
At the end, I thought to myself,
"apa la aku buat masa dalam kelas dia?'
padahal aku duduk depan sekali kot time kelas dia.
pay attention gila2.Ya, itulah yang dikatakan, kita kena selalu bertanya walaupun rasa macam faham"


Dan,dan,dan,
aku dalam kelas tak suka duduk bahagian depan,
aku cuma akan duduk bahagian depan kalau terdesak.
Sebab?
Aku tamakkan perhatian.
Bahahhahaha.
Actually takla sebab tu sangat pun,cuma aku rasa kalau aku duduk area2 tengah,
aku dapat rasa yang lecturer tu tengah cakap dengan aku and that is the moment I will focus.
Kalau aku duduk depan, mesti lecturer jarang pandang dan eye contact pun tak ada.
Lagi satu, sakit tengkok aku nak mendongak.
-.-'

So, petang dalam pukul 2petang.
Kelas Sistem Analisis bermula.Aku cuba kosongkan minda walaupun dalam otak aku tengah pikir pasal photoshop yang aku kena buat.
TIBA-TIBA, aku tersedar yang buku nota aku takda dalam beg.
AHHHH,Sudaaaaaahhhhhhh.
Aku minta izin Puan Syuria untuk keluar.
Aku cari sekitar lobi, surau, bila dah confirm tak ada, aku pergi la Koperasi.
Ingat tak tadi aku kata , aku pergi binding?
*sila jangan buang masa skroll atas*
ya, aku tertinggal buku kat situ.

Yang paling aku tak tahan,aku jalan punya la laju.
SANGAT.
Aku nampak ada yang usha pelik kat aku, tapi aku peduli apa time tu.
Aku seolah berada dalam cerita THE TIMES,
yang mana masa aku hanya ada 15 minit lagi dan bila2 masa boleh mati kalau tak pergi topup masa.
Masa itu nyawa.
Dan bila aku sampai kelas,Puan Syuria belum mula kelas lagi.
Projector or laptop dia buat hal kot.
Nasib baik.
-.-'

Dan disebabkan aku dah warming up selama 10 minit ,
berjalan laju dari BK6 ke KOPERASI.
*sila nganga dan cakap woaaaah!*
aku tak ngantuk dalam kelas.
Segar bugar beb!
Cuma aku tak happy belajar harini.Something tak kena.
Balik rumah, aku terus buat kerja yang tak siap.
Aku suruh kakak call, dan lega bila dah cerita kat dia.
Fikiran kusut serabut terus hilang.
Thanks Ain.


Dan dan dan,
*sebut tige sambil tunjuk gigi*
kakak bagitahu aku pasal orang2 yang datang nak "merisik",
bila aku sebut orang2, means bukan sorang ye,
*bajet hotstuff*,wakakkakaka.but its the truth. have problems?
dan dengar cerita mak dah cop tempat untuk bakal menantu dia yang sorang tu.
Untungla siapa jadi anak menantu kesayangan mak aku ni.


p/s: Mula start pecut. 
Siapa mahu ikut, sila betulkan niat anda.
:D

4 comments:

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..