expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Saturday, June 30, 2012

Kisah Jumaat dan Sabtu.

Assalamualaikum.

Semalam aku teman Amal pergi UTC, sebelah kampus bandar.
Dia nak buat IC baru, tukar IC.
Sangat cepat prosesnya. 1 hari je boleh siap.
Petang tu, berjalan di pantai.
Balik2 dah penat.

(tak perlu baca la bebelan kat atas ni)

Sabtu pagi.
Ya, harini aku pergi kenduri rumah Athirah Shaari. Kakak dia kahwin.
Tema ungu, dan kebetulan aku pakai baju ungu.
Eh, bukan kebetulan kot.
HAHAHHAA.
Sedap jugak makanan kenduri.Ain Dibah dan Huda sempat lagi karoke.
Oh dan sebelum tu,
Azizi nyanyi.Aku ingatkan suara dalam DVD tu, rupanya suara dia betul.
*mulut ternganga*
Sumpah sedap gila.

Dan balik tu, sempat bergambar.Dan singgah di MITC.
Aku beli mouse.
Well, selama ni aku mana suka guna mouse.
Dan petang tadi aku pergi buat spek baru.
Full frame.
Harga murah, service bagus dan kualiti bagus.
RM 165 Frame+lenses.RM 24 satu set air contact lens.
:D
Tu je untuk harini.


Emm, sebenarnya aku nak masukkan gambar budak kecik kat kenduri tadi.
Ye la aku tengok dia happy berkaroke guna wayar mikrofon.
Tapi gambar2 dah terpadam bila HENPON buat hal.

And and and, aku nak cerita something.
Tapi segan la nak cerita sini.
:p
P/S:Tengok orang kahwin,rasa macam aku dah tua sangat pulak.
-.-''

2 comments:

  1. pehhhh.. ade udang yg diselit2 sebalik mee nie !
    report makkk... hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha, eh ehehehe. orang bergambor je pun-.-'

    ReplyDelete

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..