expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Friday, June 29, 2012

Terkejut Dek Berita.

Assalamualaikum.:)

Hai all readers. Thanks masih sudi baca blog lapok ni.
Dan terima kasih kepada Marina Mazlan kerana buat aku bangga jap. Hihihihi
*sebut tiga untuk 5saat*


Nampak tak gambar atas?
Ya, kelmarin punya kelmarin.
Ayah call aku.Dia bagitahu satu berita.
"Abang Aeeee masuk ICU."

Aku terkejut, sebak, sayu .
Abang saudara aku masuk ICU.
Eksiden motor dan lori .Dia bawa motor.
Limpa hampir pecah dan sekarang koma.
Heemmm, AL FATIHAH je mampu aku kirim dari jauh.

Dan aku terfikir, Ramadhan makin hampir,
dan dia tak dapat merasai Ramadhan kali ini.
Koma.
*termenung jauh*

Ya ALLAH, aku mohon agar aku dipertemu dengan Ramadhan kali ini.
Semoga Ramadhan kali ini penuh makna disamping insan-insan aku sayang.
Sayang SANGAT!

p/s: Ajal itu pasti.:'')


3 comments:

  1. limpa memang dh pecah le epa..
    dah wat operation buang limpa..
    lepas tu hati n paru2 bengkak..
    sekarang doc biar je dulu luka2 dalaman die pulih..
    orang dah pi tengok hari tuu.. agak dasyat la gak

    ReplyDelete

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..