expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Sunday, July 15, 2012

2 Pertemuan Tidak Berjanji.

1: Time aku tengah syok2 tengok sekeliling waktu kat UM, as a volunteer student for SMARTOS, aku terlihat kelibat junior MRSM KB.
Terus pergi kat dia dan tanya umur.
Ya, betullah junior, cuma dia pun dah nampak aku masa first day tapi tak nak tegur sebab risau salah orang.Aku pulak baru nampak dia second day.
Oh, nama dia Anis. Dulu masa training MSSM,acara olahraga, kitorang satu group pergi training petang2 kat padang.
Tu yang kenal.
Banyak benda aku sembang.Dan dia student UPNM sekarang.:)
All the best dik:D


2.Masa tengah jalan kat suria KLCC yang sesak tu,entah macam mana aku ternampak kelibat lelaki hensem lalu sebelah aku dari arah bertentangan.Disebabkan sesak , so kena jalan lambat2 dan sebab tu
aku sempat panggil nama dia.
Haaaa, dia ialah Faiz @ Jimmy, classmate aku kat MRSM dulu.
Sembang kejap je dengan dia sebab aku rushing nak turun dan dia otw nak pergi solat.
Btw, dia kerja part time kat butik baju lelaki BOSS, dan masih belajar di sebuah universiti tempatan yang aku tak berapa nak ingat namanya.
hhuhuhuh,

p/s: nice to meet them.
I miss KB

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..