expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Sunday, August 26, 2012

Esok,

Assalamualaikum.

Harini pagi,aku bangun dengan malas.
Malas yang amat.
Aku mesej2 dulu, bolak balik atas katil, tarik-tarik ekor kucing aku.
Pukul 12, aku bangun.Wangi-wangi dan makan pagi.
Bihun sup,pizza, kuih raya masuk dalam perut.Lepasni takde masa dah nak makan enak lagi mengenakkan.
Aku bawa 2 beg, gitar dan sebuah beg tangan hadiah harijadi daripada Mak.

Naik kereta bertolak ke Melaka.
Jalan jem dan sepanjang jalan pasti ada je kereta yang rosak tepi jalan.
Dan sampai highway Nilai, terserempak dengan Kak Long atas motor.
Ohya, lagi satu aku memang tertarik bila tengok ada motor besoooo lalu kat celah-celah kereta.
Berangan nak memiliki sebuah dari moto-moto besoooo tu.
*tutup mata,kembangkan hidung*

Sampai kat Melaka jam 8, pergi drive thru mcD naik kereta Amal,
balik makan, dan ready untuk tidur.
Ahhh, tak sabar nak hadapi penghujung sem.
Mulakan misi untuk mengelak segala benda yang membuang masa .Lagha.
Ustazah Che Som selalu pesan,
tentang jalan laju tu. Menunjukkan betapa pentingnya masa.


In sya ALLAH,
FACEBOOK DAN TWITTER akan kurang aktif.
akan aku pastikan.

p/s: masa tu akan ditambah "lah" jika kita selalu lagha.
nak tahu apa?
"MASA.LAH"=MASALAH.




No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..