expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Sunday, August 19, 2012

Salam Syawal.

Assalamualaikum.-"jom puasa enam"

How was your raya?
Raya aku kali ini biasa biasa je.
Balik kampung ayah pagi dan malam saudara mara datang rumah.
So, pagi ini aku memang bangun lambat. Sengaja.
Mood raya tak ada sangat la.
Oh, maaf dipinta kepada yang texting and wish selamat hari raya,
ada antara nombor kalian yang tidak di save dalam handphone saya akibat masalah ekonomi,
handphone saya rosak.


Dan rasanya raya kali ni tak boleh nak makan banyak.
Ala kadar je.
So , untuk menambah pahala lebih marilah kita,
*sila scroll ke atas semula, sebelah salam, ayat pertama*

p/s: minta maaf segala salah silap saya.


No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..