expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Friday, September 7, 2012

Minggu Terakhir,

Assalamualaikum,


Harini aku sangat stress,bukan harini je.Minggu ni.
Macamana aku tahu?
Sebab sejak akhir2 ni aku perasan aku bila nak tidur je mesti letak tangan atas dahi dulu sebelum tersedar yang aku sedang nak tidur dan kemudian aku akan mengiring ke kiri dan kanan.
Banyak projek buat aku rasa tertekan.

Ni salah satu faktor yang meningkatkan penuaan.
-.-'


Btw, aku sangat stress jugak sebab rasa masa tu macam sikit sangat.
Sedar-sedar dah  masuk bulan September.
Apa yang aku perlu buat?
Dan apa yang korang boleh buat kalau tengah stress?

Tips ni:
1]  Sila tidur awal, dan bangun awal untuk study.
2] Sila limit kan masa online tak lebih dari 20 minit.
3] Perlu berjoging sekurang2nya 2kali seminggu.
4] Makan kismis banyak2.
5] Sila jangan tinggal solat hajat dan solat malam.(qiamullail).


Dan aku baru sedar, baldi aku dah penuh dengan baju.Busuk.
p/s: Yang penting niat.

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..