expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Monday, November 12, 2012

Well said,

" Lelaki ni dia selalu rasa kita yang perempuan ni takut ditinggalkan, dan tak cukup kuat untuk meninggalkan.
Sedangkan mereka salah. Bagi aku lah kan, kalau lelaki tu jenis tak hargai kita,jenis yang still rasa dia tu tak ada hati nak jaga, masih rasa ragu ragu dengan kita, he is not worthy to me. Tak ada guna kau setia. Nanti kau diguna-guna. Bila mood bosan dia muncul, dia cari kau. Bila mood jemu dia datang, dia hilang hilang.
Bila mood rindu dia muncul, dia lari kat kau. Bila mood fed up dia muncul , kau tak dipandang pandang"

-well said from her-



"Kalau lelaki macam tu , habis perempuan bagaimana? Takkan setiap masa mahu di layan?
Takkan setiap masa mahu dipuji puji.
Sweet talks every hour.Not make a sense dude.
Dengar sini, lelaki ni kau tak payah nak susah susah la nak bagi diorang melekat dengan kau 24 jam.
Impossible.Impossible tu maksudnya kalau kau jumpa laki yang sanggup ber 24jam dengan kau, memang kau lah paling untung. Tolak amal ibadat dia yang lain, selebihnya dia spend dengan kau.Susah wey.
Kau jangan percaya dengan lelaki sangat wey. Nanti kau makan hati. Baru kau tahu.Lagi satu, kau buat relax sudah.Tak payah kejar pun. Kalau dia nak kat kau, biar dia yang buat segalanya dengan rasa rela hati"

-well said from the other-



Aku cuma nak cakap. Soal hati kau jangan serabut. Aku pun kadang kadang serabut jugak.
Tapi last last, aku fikir balik. Ni semua takda makna wey kalau korang tak kahwin lagi.
Senang cerita kau kawin dulu, lepastu aku nak tengok mulut kau diam dari complain sana sini
tentang lelaki. Dan yang laki aku nak tengok korang stop complain tentang perempuan.
Kahwin dulu, then baru bising.
Ni umur baru stahun jagung,dah kecoh kecoh.


p/s: Sudah sudah la cakap pasal hati.
Baik ingat mati.

1 comment:

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..