expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Thursday, January 31, 2013

Dhuha itu DHUHA-MU.

Duha.
Dulu aku tak nampak sangat. Tapi sekarang aku nampak kasih sayang DIA.

Mari aku kisahkan.
Dengarkan ya?

1-Hari Ahad.Hari yang aku mulakan semula solat sunat ini setelah hati tergerak untuk berbuat demikian.
Mulut tekak aku mengidam nak makan Domino's Pizza. So, aku dengan kawan rumah pun decide nak order pizza deliver la.Suddenly,got a call from Zehra and she said that she bring the the extra food from hometown.So that evening, we ate ayam masak merah and 7 slices of the ordered pizza.
Is this a sign?

2- Hari Isnin, puasa . Petang tu buka puasa .Alhamdulillah, nasi goreng kampung,sup sayur dan air belimbing diidam jadi santapan.

3-Rabu.Hari rabu tu, dari pagi tak makan. Petang tu lepas koko,dapat makan free.
Alhamdulillah. Nasi ayam free.Rezeki lagi.

4.Khamis harini, ingat nak pergi tukar duit 5ringgit yang cina tu bagi kat aku semalam. Dia bagi duit koyak kat aku time aku bayo tu. Geram betul.
Tiba-tiba pagi ni dapat tahu, ada seorang lecturer nak buat survey dan diaperlukan student yang ketinggian bawah 160cm. Dan student tersebut akan diberi 5 ringgit. Nampak tak rezeki tu?
Haa, lepastu, malam tadi, ada ceramah kat UTeM.Aku tak dapat nasi free. So, aku pergi makan kat kedai. Dan kebetulan aku dan kawan-kawan dapat makanan masing2, dan tiba-tiba abang kedai tu hantar satu pinggan nasi lemak dan kitorang diberi percuma nasi lemak tu.So total nasi ade 5, maggi goreng 1.
Alhamdulillah.

p/s:nampak tak betapa Tuhan itu sayang dan kasih?

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..