expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Tuesday, February 19, 2013

Rumah Baru.

Assalamu'alaikum.

Now, was my second day at this new house. Actually it is a new apartment for students.In one apartment have 3 rooms and I got the master bedroom.I just want to share photos during the "perpindahan".
But then I forgot to bring along the usb / car reader to upload several photos here.
For your information, the new apartment  is comfortable except for the bed. Katil giler kerassssss.
Aku nak tidor pun susah.Lagi satu, there's no wifi yet. So, we have to wait for the engineer2 yang bertanggungjawab untuk pasang wifi.
Please cepat.
Broadband aku pun buat hal time2 cemni.
How I am gonna finish my work?

*Tarik nafas dalam2 dan hembus*
I will upload the photos later.
p/s:  Alhamdulillah.



No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..