expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Saturday, May 4, 2013

"Ingat kau ni lelaki"

Semalam aku nangis.
Sebab tension dengan kerja.
Argghhh!
Aku berjaya tahan untuk 30 minit pertama.

Tau macam mana?
Aku cakap kat diri aku sendiri:

 "haifa, kau kena act macam hati kau ni keras. Hati lelaki.
Ingat kau kena jadi macam lelaki"

Aku berjaya tahan nangis.
Dan akhirnya, lepas solat aku terus nangis.
Merah mata tak dapat ditutup dari pandangan staff lain.
Dorang pujuk aku.
Hermmm.


p/s: Syukur.

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..