expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Friday, September 27, 2013

Lola is Coming Home!

Semalam dapat call daripada adik aku,

Lola dah jumpa. Kat bawah rumah Cikgu Raman atau dikenali sebagai cikgu atas.(sebab rumah dia taas bukit)

Lapar sampai makan 2 mangkuk. Ekor kotor.
Tapi badan bersih.
Actually sebelum jumpa tu family aku edar risalah tentang Lola.
Alhamdulillah , ALLAH temukan Lola semula dengan kami.

Aku cadang nak beli seekor lagi kucing buat teman Lola.
Tunggu aku ada duit lagi sikit, aku beli.





p/s: Kalau sesat di jalan boleh bertanya,
 kalau sesat pedoman itu bahaya.

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..