expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Wednesday, October 2, 2013

Cara Nak Kejutkan Kawan Bangun Pagi.


Assalamua'laikum dan selamat pagi. Apa khabar semua?
Harini aku bangun awal. Dikejutkan olah G yang suruh aku solat Subuh. Terima kasih G.
Alhamdulillah.

Okay, pagi ni ada kelas pukul 9 pagi sampai pukul 1, tapi budak-budak rumah relax je.
Nak ke kelas ke tak nak ni?
AHAHAHAA.
Okay, masalah aku sekarang ialah macam mana nak kejut diorang?
Korang ada solution tak?
Kalau korag jadi aku, korang buat apa?
p/s: serba salah.


No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..