expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Wednesday, October 2, 2013

Makanan lambat sampai.

Assalamualaikum.

Tadi lepas Isyak, aku keluar makan dengan G. Order bihun kungfu, tapi last2 order bihun bandung.
Lambat gile.
Dekat setengah jam aku dan G tunggu.G kata, kalau bukan pasal aku yang makan dengan dia, memang dia dah blah dah dari kedai tu.
Dengan loghat utara yang pekat dia tu, tiba-tiba ayat dia yang sepatutnya buat aku terharu tba2 bertukar buat aku jadi nak gelak.

Hahaha.
Anyway,we are the last customer after all the customer done with their dinner .
We are hungry!

Lepasni, taknak dah makan situ.
Apa yang aku nak cerita ialah,tadi masa tengah tunggu makan sampai aku touching jugak bila aku macam cakap sorang2 .
Dah nak keluar air mata nasib baik aku main game kat telefon lepastu so emosi aku terkawal sedikit.

Maksudnya, kalau kawan korang tengah cakap dengan korang, sila jadi pendengar yang baik.
Jangan buat bodoh.
JANGAN buat muka.
Dan jangan jangan jangan tak bagi respon.

ok?Esok kelas pagi, aku nak tidur.
Dah penat seharian buat kerja game programming



No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..