expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Wednesday, December 18, 2013

Tentang HIJABZONE7 .

Assalamualaikum.

Hai semua. Semoga semua baik-baik dan ceria seperti selalu.
Pagi ni aku bangun dan macam biasa sibuk dengan bisnes sikit2 dan tengah cari masa untuk menyiapkan projek2 dan final exam aku.

Tiba-tiba entah dari mana, dekat timeline facebook aku terpapar cerita tentang tudungonline.com pada mulanya .
Bila aku klik page tu, aku baca  lagi, mata aku tertumpu pada entri HIJABZONE7 ni.
Rasa menarik pula nak tahu .
Jadi aku klik link fb dan blog dorang.
Sebab?
Pihak HIJABZONE7 ni tengah adakan giveway.
So, aku tertarik untuk join.
Aku tengok banyak sangat tudung-tudung yang cantik dan menepati citarasa aku sebagai seorang perempuan yang berhijab.

Tambahan pula aku memang tengah nak cari page-page tudung untuk aku borong tudung.
Sekarang ni, aku jumpa satu yang menarik iaitu https://www.facebook.com/HIJABZONE7 ni la.
Aku siap bookmark lagi.

So in sha Allah kalau dapat menang giveaway HIJABZONE7 ni, aku boleh la try pakai tudung dorang dan kalau best serta selesa, boleh la jadi customer dorang.

Actually, kau pun baru tahu pasal HIJABZONE7 ni.
Serius, tudung dorang sangat cantik!

Jadi tunggu apa lagi ? Pi la tengok lekaih page dorang.

p/s: semoga rezeki pihak HIJABZONE7 makin bertambah . 




No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..