expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Saturday, February 22, 2014

Senyap

Kau ada ke waktu aku perlukan kasih sayang family aku?
Kau ada ke waktu kawan-kawan kutuk aku ?
Kau kat mana time aku kena hentam dengan senior.
Kena buli dengan kawan sendiri.

Kau kat mana?

Kau kat mana waktu aku cakap aku sakit?
Kau kat mana time aku betul2 dah pegang pisau letak kat leher.
Kau kat mana?


Kau kat mana waktu aku tengah takde duit satu sen dan terpaksa bekerja demi sara kehidupan aku time aku dah masuk kat ipta.
Kau kat mana?

Kau kat mana waktu aku ngadu aku nak someone yang boleh dengar aku?
Kat mana kau?

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..