expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Wednesday, March 26, 2014

Perkara yang menakutkan terjadi.

Assalamu'alaikum.

Tak tahu dari mana nak mula.Aku rasa semua orang kat muka bumi ni ada ketakutan tertentu. Dalam erti kata lain fobia.
Aku rasa kebanyakan orang fobia ni sebab perkara yang berlaku itu menyebabkan mereka takut. Fobia tu apa? Pergi tanya Mr Google Itu Suami Aku Bukan Playboy.
wadeverrr!

Okay, yang penting aku pun ada fobia aku.
First, aku tak boleh nak mandi laut. Dulu aku mandi tapi lepas dimomokkan dengan cerita Shark, aku fobia.
Kedua,
aku takut tengok cerita hantu. Kalau korang kawan aku, korang wajib tahu benda ni. Sebab ni benda aku paling pantang walaupun sekadar dengar iklan atau bunyi.

Ketiga, aku fobia dengan lipas. Ceritanya kerana aku rasa aku dah terkena sumpahan lipas kot. Dulu masa time kecik2 darjah 4, pagi-pagi kena bertugas dalam kelas. Aku nampak lipas, aku tangkap lipas tu dan potong sesungut dia. Sejak dari tu, bila aku nampak lipas, tiba-tiba rasa fobia.

Keempat,
aku ada sedikit fobia dengan lelaki yang tidak dikenali.
Pasal apa?
Jadi bagi lelaki yang tak dikenali, jangan cuba untuk mendekati aku dengan cara yang aku rasa adik atau saudara perempuan korang pun akan anggap kau ialah psiko. It scared me!

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..