expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Tuesday, November 18, 2014

Tiada apa yang menarik.

Harini macam biasa lepas penuh menempuhi minggu2 sukar yang penuh dengan midterm exam,
aku perlu pula menempuh minggu2 yang penuh dengan final project.

Semuanya ada dateline.
Sempat ke nak kejar?

In sya Allah
 selagi yakin pada Allah, selagi niat kita hanya untuk DIA,
pasti Allah akan bantu.


Nak cakap pasal iman di dada?
Minggu ni macam berkurang sikit.
Banyak buat dosa.
Dosa mata, dosa hati, dosa dosa dosa dan dosa.
Kalau dosa ni ada bau, pasti tiada yang mampu untuk mendekatiku dek kerana busuknya dosa.

masa berlalu dengan pantas. semuanya macam sekejap je. 

p/s: bagaimana ya perasaan bila kita suka pada seseorang 
tapi hati kita dah sayang pada oang lain?

just asking.

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..