expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Thursday, November 13, 2014

Tic - Toc-Toe

Assalamualaikum.

Hai everyone, (tekap tangan kat monitor skrin dan lambai ke kiri ke kanan)
Lap sikit habuk tu.
Macam biasa harini bangun pagi awal sikit, datang ke lab an jawab soalan midterm secara online.Everything went well. I see him today. Just like everyday, I can feel his charm eventhough he is full of humor sense. Buat lawak yang kadang-kadang aku tak layan.

Okay, malas nak cerita pasal my sweety too. HAHA.
Harini settle storyboard, dengar taklimar daripada Dr Hafiz dan dia bagitahu pasal ada lagi sebulan je untuk siap audio video final project. Otak aku risau untuk watak ibu dalam mivie clip kami.
Arghh!
*garu kepala*

Lepastu dengan bengkel yang tergendala akibat midterm+kemalasan+kuiz+assignment+finalproject.
Ahh.
Sedih la macamni.
Harap2 supervisor tak marah .
:(

Esok kalau sempat nak jumpa. Kalau tak sempat esok, minggu depan. Amiinn.
Hanya mohon pada ALLAH semoga semuanya baik-baik sahaja.
Sambil ada kat Melaka, sambil tu la rasa rindu kat Perak.

Sepanjang kat Melaka sem ni, hujung minggu aku dihabiskan dengan buat projek subjek HE dan terperap dalam bilik. No feels to go outside, shopping,dating,meeting,running and etc.
What is etc*?
haaa.

I want to type more and more about my life today, but I feel sleepy.
Fuuuuuh! Nite,

p/s: dah berapa tahun aku berblogging, 
tak lama lagi dahnak masuk tahun 2015.

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..