expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Saturday, October 3, 2015

SUNDAY

Assalamualaikum.

Takde ape yang menarik. Macam biasa, just datang ftmk sebab nak guna wifi.
Rumah sewa belum ada wifi.
Lepastu sensorang la aku dok menghadap wassap.
Sebab nak ambil order online. heheheh.

Alhamdulillah, sekarang dah masuk tahun 3 . Dan  sekarang bisnes online aku dah makin maju sebab dapat boss2 yang sangat baik dan suka share ilmu. :)

Lepasni belum terfikir lagi nak ke mana dengan bisnes online tu.  Hanya ALLAH je yang tahu. :)



p/s: jom lawat ig aku @instanceofhaifahijab

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..