expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>
aku bagi sekeping je kat korang. yang lebih aku makan. kalau nak tahu aku ni paling suka pizza. setakat ni boleh sumbat sampai 9 keping dalam satu masa. so, nak hadiahkan aku untuk birthday beli pizza je tau!

readers

Monday, April 3, 2017

24 Tahun

Assalamualaikum.

Hi, harini aku update blog aku setelah sekian lama aku tak update. Takde ape yang aku nak cerita, just terfikir yang aku dah tua.

Tengok kawan2 ramai dah kawen, dah kerja, dah berkeluarga. Aku?
Alhamdulillah, masih mencuba membina kerjaya.
Berumah tangga? Aku masih belum bersedia.

Masak nasi goreng dan maggi je yang terer, macam mana nak bagi suami boroi?
Silap aribulan, kurus kering laki aku.

*senyum senget*


Sekarang aku lebih fokus untuk cari duit dan hapuskan hutang ptptn. 18K nak bayar, ingat sikit?
Ye la, skit la bagi orang yang ada-ada.
Orang biasa macam aku? Susah wooo.

*buang peluh kat dahi*


Okay lah, tu je kot nak cerita. Salah silap aku minta maaf. Hanya insa biasa yang tak lari dari dosa.


p/s: hari kedua aku ganti puasa.

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi,kalau sudi komenlah lagi,tidak pula memaksa diri,namun komen anda amat saya hargai..